Spennende stilling ledig

Prosjektet Ungt tradisjonshåndverk er et treårig prosjekt som handler om rekruttering av unge dyktige tradisjonshåndverkere til museumssektoren. Prosjektet setter i gang høsten 2021, men mangler foreløpig en prosjektkoordinator. Kan det være deg? 

Ungt tradisjonshåndverk har fått finansering fra både Sparebankstiftelsen, Innlandet fylkeskommune og Viken fylkeskommune. Prosjektets hovedaktivitet er å gi unge tradisjonshåndverkere en mulighet til å få prøve seg i en kortere ansettelse på museer. Der vil de få mulighet til å utvikle seg faglig, mengdetrening på ting de allerede kan og sjansen til å formidle håndverket sitt til ulike målgrupper som utgjør museenes publikum. Prosjektet vil foregå på arenaene Anno museum, Museene i Akershus, Maihaugen og Gudbrandsdalsmusea. Arbeidssted for prosjektkoordinator kan være i Håndverksinstituttets lokaler på Maihaugen, eller andre steder dersom det passer best.

Vi søker prosjektkoordinator

For å gjennomføre dette prosjektet trengs det en prosjektkoordinator som trives med å jobbe med unge folk og som er ryddig og strukturert og samtidig er kreativ og har et øye for utvikling av prosjektet. Du vil få stor frihet til å utforme prosjektet i praksis.

Les hele stillingsannonsen her

Søknadsfrist 01.07.21